Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2013 14:23 - "Приятните приключения и трудностите на нашия малък войник"- на Агент 009 н курс "Специални умения за контактуване" на Капитан 000 (Станисла
Автор: harizmatichnost Категория: Забавление   
Прочетен: 739 Коментари: 0 Гласове:
0



image 

Какво е сексът за вас? Обмен на течности между поне двама, трима, четирима, абе поне двама да има. Всъщност може и един човек да е, но това не га наричаме обмен на течности, по- скоро ръчна...

Какво е оралната? Нека Ви кажа какво не е... БАкшишите смятат оралната любов за крещене на сексуални обиди по други шофьори

Сексът е приключение... приключения, на които изпращаме нашия войник, а той трябва да е добре екипиран, за да оцелее. Той бива изпращан на абсолютно затъмнени места, без никаква вентилация, той се хвърля с главата напред в места с повишена температура.

Много е важна екипировката на войника. Така, както има обут и събут секс, така има и обут и събут войник. А обувките му са нещо много важно. На по- трудни мисии, войникът трябва да ходи с ботуши с голеееми грайфери за по- голямо сцепление.

Той работи в много опасна среда... Затова и се нуждае от специален камуфлаж. Така, както средата е специална, така и камуфлажите са различни. Понякога средата изисква бананов камуфлаж, понякога черешов, а понякога дори и ягодов.

Има само едно нещо, което може да спре нашия войник и това е кетчупът, като подчертавам, че за някои войници това не е чак такъв проблем. При опасност от кетчуп, войникът има 3 избора: да не работи, да работи, но в друга среда – от тези, изискващи плодови камуфлажи, или да работи в средата, която пък таи опасност от шоколад.

Въпреки, че е железен, нашият войник понякога трябва да прекъсне изследователските си мисии. Той най- демонстративно показва кога е достигнал моментът, в който се нуждае от почивка, когато даде майонеза.

Войникът нсъщност е много полезен. Той се бори с глада по света. Когато войникът даде майнеза в правилният момент, корема на тялото, предоставящо тези среди се пълни за два месеца. Интересно как с помощта на две яйца, той постига тези впечатляващи резултати.

Войникът има много интересна работа. Не работи на пълен работен ден, а от време на време бива изпращана на разузнавателни мисии. Той понякога не успява да разузнае добре терена, затова го пращаме да повтори огледа, да потрети и т.н. Съответно работи и на вече позната територия, което намалява шансовете от професионални заболявания.

                                                             

Войникът обаче има и своите негативни страни.

Той не обича да спазва инструкциите по безопасност – не обича да ползва предназначеното за него предпазно облекло... Оплаква се, че му стягало и било много прилепнало по него... Мотото му се доближава до познатата нам фраза „От студ умри, гъзар бъди”, но неговото е „Зареди фурната, гол бъди”...

Влияе се от това, което прави поръчителят на неговите мисии... понякога се измаря без да е работил войникът, а е работил само шефът...

Друг голям минус – оставя работното място непочистено след работа.

Още повече, че се пенсионира преди шефът да е достигнал пенсионна възраст...

Понякога, когато по погрешка неговите яйца биват натиснати по неприятен начин, войникът от съчувствие започва да накуцва, но при правилната стимулация, той се затичва за работа като бабичка, видяла празно място в градския транспорт.

 

Понякога той получава и странни инструкции. Например мисия кодово име „Пернишки сникерс”. Останалите мисии са класифицирана информация.

 

Съществува и един мит, с който шефовете спекулират често: Майонезата му помага за пъпки на лицето. Той понякога се радва от това – все пак работи на чист въздух...




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: harizmatichnost
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 74769
Постинги: 65
Коментари: 1
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930