Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2013 13:42 - “8 ИЗПИТАНИ НАЧИНА ДА НАПРАВИМ КОЛАТА СИ ПО-БЪРЗА” НА АГЕНТ 007 В КУРСА “СПЕЦИАЛНИ УМЕНИЯ ЗА КОНТАКТУВАНЕ” НА КАПИТАН 000 (СТАНИСЛАВ ИНЧОВСКИ)
Автор: harizmatichnost Категория: Забавление   
Прочетен: 6079 Коментари: 0 Гласове:
0



image image

Чудите се как да направите автомобила си по-бърз. Сега ще ви предложа няколко варианта:

1. На първо място, скоростта се увеличава много, ако си сложиш лети джанти. Те са по-леки и по този начин центростремителното ускорение което въртящия момент на моста създава е по-голямо и гумите се въртят по-лесно, което води до по-голяма скорост. Освен това микрофибрите в летите джанти охлаждат гумите и така колата е хем по-стабилна, хем по-бърза защото гумите са по-студени. Летите джанти също така спомагат за аеродинамиката на колата като намаляват въздушното съпротивление многократно което също олекотява работата на двигателя за усилване на центростремителното ускорение

2. На второ място разбрах, че спойлера прави колата много по-бърза. Елементарно мога да докажа това – колите от Формула едно имат спойлери и са много бързи! Тунингът на брони и други неща също може да увеличи максималната скорост на колата с 40-60 м/с.

3. Третото нещо в което се убедих е, че колата става като куршум ако имаш много мощна музика. За да помогне музиката се прави следното. Правят се 2(или повече) дупки в капака на багажника или задната страна на колата, така че там да се пригодят много мощни колони. Силата на звуковите вълни действа като допълнителна тяга, която да изстрелва колата напред. За максимален ефект трябва да се слуша дръм и бас или рап за да е най-бързо .

4. От философска гледна точка всичко е такова и само такова каквото ние мислим че е, така че изниква още един начин да направим колата по-бърза! Слагаме спортен „ремус“ за 30-тина лева от Илиянци. Така колата ще издава мощен звук и всеки който ви види ще си казва – „ее,тва е бърза кола“, и ще го мисли, което означава че колата е бърза!

5. Лепенки от рода на „Racing“, „Race“, „Sport“ и други такива имат същия ефект – доказателство за това е фактът, че на всички състезателни коли от ралита и Формула едно има много лепенки и надписи, а тези коли са бързи, следователно има ефект!

6. Затъмнените стъкла! Когато задните стъкла са затъмнени, светлината не може да проникне през тях, което означава че се отразява. Имайки предвид малката, но все пак МАСА на светлинните кванти – фотони, отражението на светлината може да се разгледа като слънчев вятър – явление, което по принцип се забелязва при опашките на кометите – светлинният поток, движещ се с много голяма скорост, оказва сила/ влияние върху обектите. Така оказва влияние и върху колата като действа като допълнителна сила, което я бута напред. Следователно, затъмнените стъкла на колите увеличават скоростта им!!!

7. Държанието дава половината от power-а (мощността на колата).

 Влизайте в колата пристъпвйаки тежко, оглеждайте околните важно щраквайки с централното. Важно е да имате централно, иначе половината имидж се срива при боричкането с ключа. При отварянето на врата може да изпуснете едно неволно „Уффф“. Седнете максимално тежко в колата за да се разклати т.е. много сме тежки, няма как. Затворете вратата, отворете ел. прозореца за да нагласите уж огледалото – ако нямате ел. стъкла, по-добре не го отваряйте – ще си сринете имиджа при боричкането с ръчката. Дори и да е адска жега не отваряйте прозорците – нека другите смятат, че имате климатик.
При тръгване – винаги тръгвайте със свирещи гуми. Нормален начин на тръгване се смята за неприемлив. Нека другите се обръщат след вас.
Карайте бързо. Бавното каране е прието само, ако музиката дъни много яко – ако карате бързо, минувачите няма да могат да ви се възхитят качествено.
Винаги спирайте рязко. Не бива да оставяте вниманието на минувачите да блуждае.

8. Още един начин колата ви да е бърза е да заснемете хода й на камера, за предпочитание някоя с нискокачествен образ, за да не си личи че филмът е подправен след като го запишете на бърза скорост как се превърта напред. Така всичките ви приятели ще видят бързата резачка. Ако искат да ги повозите не отказвайте, а им кажете че нямате бензин и че трябва да дадат по 5 лева. В такъв случай само печелите пари, а като оправдание, че няма да е бърза може да кажете, че сте й свалили спойлера или спортните лепенки.
Засега толкова. Повече модификации на колата биха я направили прекалено бърза, което може да е опасно за живота ви.

И така, ако вече сте решили да направите колата си по-бърза по някой от тези начини или по всичките тях, първите пъти не карайте сам, а с опитен шофьор!
Също така, ако знаете друг подобен начин за увеличаване на мощността и скоростта на вашия автомобил, моля да го споделите!

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: harizmatichnost
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 74745
Постинги: 65
Коментари: 1
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930