Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2013 09:32 - "Удоволствието от... стъпването"- реч на Дългокосия пират в "Умението да общуваме- пиратски курс на Капитан Остронос (Станислав Инчовски)"
Автор: harizmatichnost Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 486 Коментари: 0 Гласове:
0



image
  Удоволствието от ходенето

Трудно е да си намерим удобни обувки, нали? А ако ви кажа, че всяка обувка може да стане поне една идея по-удобна с добавянето на нещо толкова просто като стелка?

Стелките са различни видове – има комфортни, които могат да направят една официална обувка удобна като спортна, има и такива, които абсорбират влагата през лятото и позволяват носене дори на бос крак. Днес ще ви разясня за тях.

Тук ви представям ето този модел триизмерна стелка с текстилна горна част за по-добра циркулация на въздуха при всяка стъпка. Капилярният ефект на специалните нишки директно извежда влагата, а филтърът от активен въглен надеждно абсорбиа неприятната миризма. Анатомично оформената поддръжка на двата надлъжни свода, както и на напречния, намалява напрежението в глезените и в гръбначния стълб. Амортисьор от мека пяна в областта на петата гарантира допълнително умекотяване при ходене. Идеална за продължителни разходки, джогинг или бягане.

Другият вид, на който ще се спра, са тези стелки с хавлиено покритие, което гали крака, активен въглен, за абсорбиране на влага и неприятни миризми и специална ароматизирана латексова пяна, за повече свежест в обувката. Тези са подходящи за носене и на босо. Едно от преимуществата им е, че се перат в пералня – доста удобно, нали?

Аз основно използвам тези два вида стелки. И преди това също обичах да се разхождам, но след това и краката ми започнаха да обичат дългите ми разходки!

Гарантирам ви, че ще останете много доволни, ако се осмелите да пробвате и повече няма да излезете без любимите си стелки!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: harizmatichnost
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 74487
Постинги: 65
Коментари: 1
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031